На 7-и декември в Grand Hotel Millennium Sofia се проведе шестото поредно

...
На 7-и декември в Grand Hotel Millennium Sofia се проведе шестото поредно
Коментари Харесай

Strategic Leadership Forum 2021 събра на едно място вдъхновяващи личности, които всеки ден променят света със своите решения 

На 7-и декември в Grand Hotel Millennium Sofia се организира шестото следващо издание на обичайното годишно събитие, проведено от The Management Board. Strategic Leadership Forum 2021 се разпростра във формата на целодневната стратегия и приветства 17 лектора - изявени специалисти на международно равнище в своята област. 

Целта на събитието е да даде ясна, практически-ориентирана рамка на бизнес света в България, както и в световен мащаб, отбелязвайки най-значимите и горещи процеси, нововъведения, събития и трендове за интервала 2021-2022 година Strategic Leadership Forum е основан като холистично събитие, дискутиращо всички основни проблеми, пред които е изправен един върховен началник от бизнеса света в всекидневието си, за да даде значимо познание за взимането на основни решения, ентусиазъм от споделения опит и на практика насоки за деяние и стабилно развиване.

Денят раздели в 5 тематични панела всички основни аспекти, които ръководят света на бизнеса: геополитика, стопанска система, просвета и технологии, здраве и благоденствие, водачество и пътят на водача, като всеки от тях беше прегледан в дълбочина и друга вероятност от 17 изключителни специалиста. Гост-лектори в програмата бяха проф. Илия Гърков /Дънди Прешъс Металс/, Христо Попов /DRONAMICS/, доцент Валентин Вацев, проф. Иво Христов, Теодор Панайотов /COURSEDOT/ доктор Бисер Пукалски /клиника Reviv, боен доктор с над 15 задачи зад граница/, Николай Недялков /Tixi/, доцент Камен Козарев, както и доста други.

След като през 2020 година, заради международните пандемични ограничения, Форумът беше извършен в онлайн формат, тази година изданието на Strategic Leadership Forum се реализира напълно присъствено. Тази конференция, преди извънредна единствено за членовете на The Management Board, в този момент отвори порти и към по-широка аудитория, за да поддържа и зареди със познание всички персони, намиращи се на високо и отговорно равнище в бизнеса.  The Management Board е организация, която сплотява притежатели и мениджъри на компании, споделящи общи етични правила за стабилно развиване и отговорно ръководство, цели да издигне бизнес света на България на ново, световно равнище. За това и неповторимата добавена стойност, от която се възползваха тази година всички участници, беше шансът да се срещнат персонално и осъществят директен контакт с други изключителни и вдъхновяващи персони, които всеки ден трансформират света със своите решения. 

Датата за Strategic Leadership Forum 2022 е известна от в този момент - 6.12.2022 година.

Като продължение на това само по рода си начинание, Анастас Гогов, създател и ръководител на организацията, споделя от кухнята, че The Management Board към този момент се готви за пролетта на 2022, когато е планувано идващото тематично събитие, с надградена стратегия, още по-въздействащо и огромно.

Оставаме в очакване на вълнуващите вести, които The Management Board ще разкрият скоро в новата 2022.

„ Мениджър “ е медиен сътрудник на Strategic Leadership Forum 2021 година.
 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР